Al twintig jaar expert in cementchape

Geert Maene legt ondertussen al meer dan twintig jaar cementchape in Bekegem en omstreken. Hij begon zijn zelfstandige carrière als tegellegger en geraakte gaandeweg meer en meer geïnteresseerd in een belangrijk onderdeel daarvan, namelijk chapewerken. Hij combineerde beide stielen een tijdje, maar besloot uiteindelijk om zich helemaal te focussen op zijn passie. De grote hoeveelheden opdrachten die binnenkwamen voor chapewerken hielpen hem in zijn keuze.

Zelfwerkende zaakvoerder

In die twintig jaar heeft Geert al heel wat ervaring opgedaan. Als zaakvoerder van Chappewerken Maene werkt hij actief mee op de werven. Dat valt in goede aarden bij zijn klanten. Hij flankeert zijn bedreven werknemers met goed advies en jaren ondervinding. Daardoor levert Chappewerken Maene elke keer topkwaliteit af en zijn de werken steeds mooi op tijd klaar.

Image module

Stiptheid en kwaliteit

Stiptheid is een hoog goed bij Chappewerken Maene. Geert en zijn werknemers ijveren er elke keer voor om alles binnen de afgesproken tijd af te ronden. En dat lukt: 90% van de werkzaamheden zijn klaar op de afgesproken datum. Dankzij een duidelijke planning waarbij realistisch rekening gehouden wordt met de werkdruk en andere omstandigheden klaart Chappewerken Maene de klus elke keer. Geert communiceert trouwens duidelijk en eerlijk met zijn klanten over de tijdsverwachtingen.

Maar laat het duidelijk zijn: Chappewerken Maene laat zich niet opjagen. Kwaliteit komt nog steeds op de eerste plaats. Geert en zijn werknemers gaan voor een duurzaam resultaat waar u heel lang geniet van zult hebben. Met een motto als “bijna goed is immers nog altijd slecht,” kunt u daar vanop aan.

Contact

U kunt steeds een afspraak maken voor het leggen van cementchape in Bekegem en omstreken. Chappewerken Maene doet verschillende soorten chapewerken en isolatiewerken. De opmeting en offerte zijn steeds vrijblijvend dus twijfel niet om contact op te nemen. Dit chapebedrijf uit Ichtegem is werkzaam in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.