Isolatiechape en vloerisolatie

U kunt ook vertrouwen op Chappewerken Maene voor het leggen van uw vloerisolatie in Bekegem of omstreken. Dit dynamisch bedrijf is immers gespecialiseerd in isolatiewerken. Ook hier gaat Chappewerken Maene zorgvuldig en professioneel te werk. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen en technieken aan.

Star*beads

Starbeads is een isolerende mortel op basis van eps parels vermengd met cement en additief iso*stay. Deze zijn door iso*star ontwikkeld om het bekomen van super isolerende waarden alsook heel hoge druksterktes. Starbeads is beschikbaar in 4 erkende types die erkens zijn door de EPB databank. Welk type je best gebruikt word door de eigenaar, architect of EPB mensen bepaald en zal door een erkend verwerker worden geplaatst door middel van speciale vrachtwagens die uitgerust zijn met een wormpomp. Men kan op de isolerende laag de vloerverwarming tackeren waar erna afgewerkt word met een chappelaag. Iedere erkendeverwerker beschikt over een verwerkingscertificaat dat door iso*star is uitgereikt.

  • Super isolerend vanaf 0.040 W/m.K
  • Hoge druksterktes tot +1000 kPa
  • Ultralicht & akoestisch
  • Milieuvriendelijk

Vraag gerust naar ons certificaat!

Image module

Contactisolatie

Contact isolatie bestaat uit akoestische matten die onder de chape en boven de vloerisolatie worden gelegd. Het is een techniek die bijzonder geluidsdempend werkt en is daardoor verplicht in appartementsgebouwen.

Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten contactisolatie en helpen u dan ook graag de juist te vinden die volgens u normen en prijzen voldoen

PUR vloerisolatie

Gespoten Pur is een manier om je ondergrond te isoleren het word vooral gebruikt op het gelijkvloers zowel in nieuwbouw als verbouwing. Op de gespoten Pur word de eventuele vloerverwarming aangebracht daarna afgewerkt met een chappelaag.

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak voor uw vloerisolatie in Bekegem of Ichtegem. Chappewerken Maene is de referentie in chapewerken en isolatiewerken. De offerte en opmeting zijn steeds vrijblijvend. Het bedrijf komt tot bij u in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.